Blodtryksmåler

Testdig BlodtryksmålerGrundet stor efterspørgsel har vi nu som noget nyt også muligheden for at tilbyde blodtryksmålere til vores kunder. Testdig Blodtryksmåler LD-575 er en rigtig god blodtryksmåler, som vi kan stå inde for.

I forbindelse med, at vi har taget blodtryksmålere i vores sortiment, har vi selvfølgelig afsøgt markedet og været på diverse messer. Det har vi for at finde en måler, der lever op til vores strenge krav og regler, som vi stiller til de produkter vi forhandler. Vi har fundet frem til en blodtryksmåler fra produceret af Honsun Medical, som leverer hospitalsudstyr til hele verdenen.

Den blodtryksmåler som vi forhandler er af højeste kvalitet og teknikken i måleren er rigtig god. Måleren har en solid stor motor som er i stand til at pumpe manchetten op på en gang uden at den har behov for at bruge flere forsøg, som det ses hos andre blodtryksmålere. Displayet er stort, så det er let og hurtigt at aflæse resultatet.

Det er vigtigt at holde øje med sit blodtryk løbende især når alderen runder de +50, da du vil kunne komme en lang række sygdomme i forkøbet ved løbende at måle dit blodtryk.

Blodtrykket bør måles en gang om ugen, så behandling af kredsløbssygdomme og andre hjerte-kar sygdomme kan blive opdaget i tide.

Vores primære kunder som også ønsker en blodtryksmåler er primært behandlingsinstitutioner og større virksomheder.

Unimenco – Kvalitet og præcision